Wardojo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wardojo
Mantri Pertanian Republik Indonesia 18
Linggih
21 Maret 1988 – 17 Maret 1993
PrésidhènSoeharto
Kang sadurungéAchmad Affandi
Kang sawiséSjarifuddin Baharsjah
Rerincèn dhiri
Lair(1933-08-20)Agustus 20, 1933
Indonésia Surakarta, Jawa Tengah, Indonésia
PatiJuli 27, 2008(2008-07-27) (umur 74)
Indonésia Jakarta, Indonésia
BangsaIndonésia
AgamaIslam

Wardojo (lair ing Surakarta, Jawa Tengah, 20 Agustus 1933 – pati ing Jakarta, 27 Juli 2008 ing umur 74 taun) ya iku Mantri Pertanian Indonésia sajeroning Kabinet Pembangunan V ing taun 1988 nganti 1993 sajeroning masa pamaréntahan Présidhèn Soeharto. Sadurungé, panjenengané njabat minangka Mantri Muda Urusan Peningkatan Produksi Tanaman Keras Kabinet Pembangunan IV taun 1983 nganti taun 1988.[1] Wardojo nerima bintang Mahaputra Utama lan Adipradana tilar donya disarekake ing Taman Makam Pahlawan Kalibata.

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Wardojo gerampungake sekolah ing tingkat dhuwur ana ing SMA Negeri 1 Surakarta.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Kang sadurungé
Achmad Affandi
Mantri Pertanian
21 Maret 1988 - 17 Maret 1993
Kang sawisé
Sjarifuddin Baharsjah