Menyang kontèn

Wanaléla, Plèrèt, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanaléla
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWonolelo
Wanaléla kapernah ing Kabupatèn Bantul
Wanaléla
Wanaléla
Wanaléla kapernah ing Ngayogyakarta
Wanaléla
Wanaléla
Wanaléla kapernah ing Indonesia
Wanaléla
Wanaléla
Koordhinat: 7°53′03″S 110°26′20″E / 7.88412°S 110.43889°E / -7.88412; 110.43889Koordhinat: 7°53′03″S 110°26′20″E / 7.88412°S 110.43889°E / -7.88412; 110.43889
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanPlèrèt
Kodhe laladan
administrasi
34.02.13.2005

Wanaléla iku désa ing Kacamatan Plèrèt, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.