Wanaléla, Plèrèt, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wanaléla
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWonolelo
Wanaléla kapernah ing Kabupatèn Bantul
Wanaléla
Wanaléla
Wanaléla kapernah ing Ngayogyakarta
Wanaléla
Wanaléla
Wanaléla kapernah ing Indonésia
Wanaléla
Wanaléla
Koordhinat: 7°53′03″S 110°26′20″E / 7.88412°S 110.43889°E / -7.88412; 110.43889Koordhinat: 7°53′03″S 110°26′20″E / 7.88412°S 110.43889°E / -7.88412; 110.43889
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanPlèrèt

Wanaléla iku désa ing Kacamatan Plèrèt, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)