Menyang kontèn

Wanakrama, Plèrèt, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanakrama
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWonokromo
Wanakrama kapernah ing Kabupatèn Bantul
Wanakrama
Wanakrama
Wanakrama kapernah ing Ngayogyakarta
Wanakrama
Wanakrama
Wanakrama kapernah ing Indonesia
Wanakrama
Wanakrama
Koordhinat: 7°51′58″S 110°23′13″E / 7.86601°S 110.38708°E / -7.86601; 110.38708Koordhinat: 7°51′58″S 110°23′13″E / 7.86601°S 110.38708°E / -7.86601; 110.38708
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanPlèrèt
Kodhe laladan
administrasi
34.02.13.2001

Wanakrama iku désa ing Kacamatan Plèrèt, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.