Waljinah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Waldjinah, Si Jangkrik Genggong sing lair ing Sala, 7 November 1945 iku penyanyi langgam Jawa karo kroncong sing suwarané apik. Waldjinah naté jawara I Bintang Radio Indonésia taun 1965. Album laguné sing kondhang ing antarané Jangkrik Genggong, Walang Kekek, Kacu Biru, Rujak Uleg lan Pamitan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]