Menyang kontèn

Walèn, Sima, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Walèn
Désa
Walèn kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Walèn
Walèn
Walèn kapernah ing Jawa Tengah
Walèn
Walèn
Walèn kapernah ing Indonesia
Walèn
Walèn
Koordhinat: 7°31′07″S 110°41′33″E / 7.5185°S 110.69247°E / -7.5185; 110.69247Koordhinat: 7°31′07″S 110°41′33″E / 7.5185°S 110.69247°E / -7.5185; 110.69247
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSima
Kodhe laladan
administrasi
33.09.13.2006

Walèn iku désa ing Kacamatan Sima, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.