Menyang kontèn

Bendungan, Sima, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bendungan
Désa
Bendungan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bendungan
Bendungan
Bendungan kapernah ing Jawa Tengah
Bendungan
Bendungan
Bendungan kapernah ing Indonesia
Bendungan
Bendungan
Koordhinat: 7°34′43″S 110°42′28″E / 7.57873°S 110.70786°E / -7.57873; 110.70786Koordhinat: 7°34′43″S 110°42′28″E / 7.57873°S 110.70786°E / -7.57873; 110.70786
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSima
Kodhe laladan
administrasi
33.09.13.2002

Bendungan iku désa ing Kacamatan Sima, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.