Menyang kontèn

Penthur, Sima, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Penthur
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°30′02″S 110°34′29″E / 7.50043°S 110.57466°E / -7.50043; 110.57466Koordhinat: 7°30′02″S 110°34′29″E / 7.50043°S 110.57466°E / -7.50043; 110.57466
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSima
Kodhe laladan
administrasi
33.09.13.2007

Penthur iku désa ing Kacamatan Sima, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.