Penthur, Sima, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Penthur
Désa
Penthur kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Penthur
Penthur
Penthur kapernah ing Jawa Tengah
Penthur
Penthur
Penthur kapernah ing Indonésia
Penthur
Penthur
Koordhinat: 7°30′02″S 110°34′29″E / 7.50043°S 110.57466°E / -7.50043; 110.57466Koordhinat: 7°30′02″S 110°34′29″E / 7.50043°S 110.57466°E / -7.50043; 110.57466
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSima
Kodhe laladan
administrasi
33.09.13.2007

Penthur iku désa ing Kacamatan Sima, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)