Blagung, Sima, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Blagung
Désa
Blagung kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Blagung
Blagung
Blagung kapernah ing Jawa Tengah
Blagung
Blagung
Blagung kapernah ing Indonésia
Blagung
Blagung
Koordhinat: 7°15′12″S 110°41′19″E / 7.25324°S 110.68864°E / -7.25324; 110.68864Koordhinat: 7°15′12″S 110°41′19″E / 7.25324°S 110.68864°E / -7.25324; 110.68864
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSima
Kodhe laladan
administrasi
33.09.13.2011

Blagung iku désa ing Kacamatan Sima, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)