Menyang kontèn

Blagung, Sima, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Blagung
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°15′12″S 110°41′19″E / 7.25324°S 110.68864°E / -7.25324; 110.68864Koordhinat: 7°15′12″S 110°41′19″E / 7.25324°S 110.68864°E / -7.25324; 110.68864
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSima
Kodhe laladan
administrasi
33.09.13.2011

Blagung iku désa ing Kacamatan Sima, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.