Uszka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Uszka
Uszka na talerzu.JPG
Panggonan asalPoland
Hawa ajanganHot
Woworan pokokUnleavened dough
Variasimushroom, minced meat
Buku masakan: Uszka  Médhia: Uszka

Uszka utawa Vushka (Polandia: Uszka, Ukraina: Вушка, Belarusian: Вушкі) (tegese "kuping cilik") yaiku salah sawijining jinis



pangsit [1] (versi pierogi sing cilik banget lan bengkong) biasane diisi jamur alas liar lan / utawa dicincang daging Biasane disedhiyakake nganggo barzcz, sanajan bisa dipangan kanthi mentega lan empuk (biasane chives ) sing disiram. Nalika vegetarian (mung isi jamur utawa bawang) minangka bagean saka panganan tradisional Natal ing Polandia lan Ukraina , lan bisa uga ditambahake ing sup, utawa dipangan minangka lawuh.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Strybel, R.; Strybel, M. (2005). Polish Heritage Cookery. Hippocrene Books. pp. 226–228. ISBN 978-0-7818-1124-8. Dibukak ing November 5, 2016.