Pierogi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pierogi
Pierogi z cebulką.jpg
Pierogi ruskie topped with fried onion
Jeneng liyanéPerogie, pirogi, pirohy, pyrohy, varenyky, vareniki, peroge
JinisDumpling
AjanganAppetizer, main, dessert
Tlatah utawa prajaCentral Europe, Eastern Europe
Hawa ajanganwarm
Woworan pokokDough: flour, eggs, water
Filling: various
Buku masakan: Pierogi  Médhia: Pierogi

Pierogi ( /pɪˈrɡi/ pih-ROH-ghee ) [a] minangka jinis dumplings digawe dening bungkusan sing tanpa ragi keuangan watara gurih utawa manis Isi lan masak ing nggodhok banyu. Dheweke asring digoreng sadurunge disajikake.


Masalah sitiran: Tenger <ref> ana tumrap golongan aran "lower-alpha", nanging tenger <references group="lower-alpha"/> sing magepokan ora ana, utawa </ref> panutup ora ana