Adhonan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Adhonan roti

Adhonan utawa adhonan kuwé punika asil nyawiji woworan kanggo kuwé kaya glepung karo banyu, gula, endhog, lan lemak ( butter, margarine, pangembang) sadurungé dimatengaké ing panggangan, didang utawa digorèng. Komposisi resep nemtokaké asil pungkasan saka adonan padhet utawa adonan cuwèr.