Menyang kontèn

Tomok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tomok
LairShah Indrawan bin Ismail
(1984-05-17) Mèi 17, 1984 (umur 40)
Malaysia Negeri Sembilan, Malaysia
Jeneng liyaTomok
Pakaryanpenyanyi lan aktor
Taun aktif1999–sekarang
Karir musik
GénrePop rock, balada
PirantiVokal, Gitar
LabèlSuria Records (1999–2009)
Monkey Bone Records (2009–sekarang)
Sing magepokanNew Boyz

Shah Indrawan bin Ismail utawi Tomok (lair ing Negeri Sembilan, Malaysia, 17 Mèi 1984; umur 40 taun) ya iku penyanyi lan aktor Malaysia.

Diskografi[besut | besut sumber]

Album studio[besut | besut sumber]

  • Tomok (2010)
  • Aku Datang (2014)

Pranala njaba[besut | besut sumber]