Tokawi, Nawangan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tokawi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTokawi
Tokawi kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Tokawi
Tokawi
Tokawi kapernah ing Jawa Wétan
Tokawi
Tokawi
Tokawi kapernah ing Indonésia
Tokawi
Tokawi
Koordhinat: 7°59′54″S 111°08′44″E / 7.99835°S 111.14562°E / -7.99835; 111.14562Koordhinat: 7°59′54″S 111°08′44″E / 7.99835°S 111.14562°E / -7.99835; 111.14562
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanNawangan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.07.2005

Tokawi iku désa ing Kacamatan Nawangan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)