Mujing, Nawangan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mujing
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMujing
Mujing kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Mujing
Mujing
Mujing kapernah ing Jawa Wétan
Mujing
Mujing
Mujing kapernah ing Indonésia
Mujing
Mujing
Koordhinat: 8°01′35″S 111°12′20″E / 8.02646°S 111.20566°E / -8.02646; 111.20566Koordhinat: 8°01′35″S 111°12′20″E / 8.02646°S 111.20566°E / -8.02646; 111.20566
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanNawangan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.07.2002

Mujing iku désa ing Kacamatan Nawangan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)