Gondhang, Nawangan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gondhang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGondang
Gondhang kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Jawa Wétan
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Indonésia
Gondhang
Gondhang
Koordhinat: 8°02′31″S 111°11′16″E / 8.04204°S 111.18765°E / -8.04204; 111.18765Koordhinat: 8°02′31″S 111°11′16″E / 8.04204°S 111.18765°E / -8.04204; 111.18765
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanNawangan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.07.2001

Gondhang iku désa ing Kacamatan Nawangan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)