Tipès, Serengan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tipès
Kalurahan
Tipès kapernah ing Kutha Surakarta
Tipès
Tipès
Tipès kapernah ing Jawa Tengah
Tipès
Tipès
Tipès kapernah ing Indonésia
Tipès
Tipès
Koordhinat: 7°34′43″S 110°48′39″E / 7.57856°S 110.81074°E / -7.57856; 110.81074Koordhinat: 7°34′43″S 110°48′39″E / 7.57856°S 110.81074°E / -7.57856; 110.81074
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanSerengan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.02.1004

Tipès iku kalurahan ing Kacamatan Serengan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)