Jayèngan, Serengan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jayèngan
Kalurahan
Jayèngan kapernah ing Kutha Surakarta
Jayèngan
Jayèngan
Jayèngan kapernah ing Jawa Tengah
Jayèngan
Jayèngan
Jayèngan kapernah ing Indonésia
Jayèngan
Jayèngan
Koordhinat: 7°34′31″S 110°49′10″E / 7.57532°S 110.81932°E / -7.57532; 110.81932Koordhinat: 7°34′31″S 110°49′10″E / 7.57532°S 110.81932°E / -7.57532; 110.81932
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanSerengan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.02.1006

Jayèngan iku kalurahan ing Kacamatan Serengan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)