Kratonan, Serengan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kratonan
Kalurahan
Kratonan kapernah ing Kutha Surakarta
Kratonan
Kratonan
Kratonan kapernah ing Jawa Tengah
Kratonan
Kratonan
Kratonan kapernah ing Indonésia
Kratonan
Kratonan
Koordhinat: 7°34′45″S 110°49′05″E / 7.57911°S 110.81797°E / -7.57911; 110.81797Koordhinat: 7°34′45″S 110°49′05″E / 7.57911°S 110.81797°E / -7.57911; 110.81797
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanSerengan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.02.1005

Kratonan iku kalurahan ing Kacamatan Serengan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)