Menyang kontèn

Tengki, Brebes, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tengki
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanBrebes
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Tengki iku désa ing Kacamatan Brebes, Kabupatèn Brebes, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]