Tengger, Japah, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tengger
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kacamatan Japah
Papréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Tengger iku désa ing Kacamatan Japah, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]