Tayuban, Panjatan, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tayuban
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTayuban
Tayuban kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Tayuban
Tayuban
Tayuban kapernah ing Ngayogyakarta
Tayuban
Tayuban
Tayuban kapernah ing Indonésia
Tayuban
Tayuban
Koordhinat: 7°54′12″S 110°09′22″E / 7.90324°S 110.15619°E / -7.90324; 110.15619Koordhinat: 7°54′12″S 110°09′22″E / 7.90324°S 110.15619°E / -7.90324; 110.15619
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanPanjatan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tayuban iku désa ing Kacamatan Panjatan, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)