Dhépok, Panjatan, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhépok
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDepok
Dhépok kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Dhépok
Dhépok
Dhépok kapernah ing Ngayogyakarta
Dhépok
Dhépok
Dhépok kapernah ing Indonésia
Dhépok
Dhépok
Koordhinat: 7°54′59″S 110°09′36″E / 7.91633°S 110.15995°E / -7.91633; 110.15995Koordhinat: 7°54′59″S 110°09′36″E / 7.91633°S 110.15995°E / -7.91633; 110.15995
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanPanjatan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Dhépok iku désa ing Kacamatan Panjatan, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)