Tangerang, Tangerang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tangerang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KuthaTangerang
Kode Kemendagri36.71.01 Edit the value on Wikidata

Tangerang iku kacamatan ing Kutha Tangerang.

Cithakan:Tangerang, Tangerang