Cipondoh, Tangerang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cipondoh
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KuthaTangerang
Kode Kemendagri36.71.05 Edit the value on Wikidata

Cipondoh iku kacamatan ing Kutha Tangerang.

Kutha Tangerang