Témbok Lor, Adiwerna, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Témbok Lor
Désa
Témbok Lor kapernah ing Kabupatèn Tegal
Témbok Lor
Témbok Lor
Témbok Lor kapernah ing Jawa Tengah
Témbok Lor
Témbok Lor
Témbok Lor kapernah ing Indonésia
Témbok Lor
Témbok Lor
Koordhinat: 6°56′52″S 109°07′51″E / 6.94768°S 109.13094°E / -6.94768; 109.13094Koordhinat: 6°56′52″S 109°07′51″E / 6.94768°S 109.13094°E / -6.94768; 109.13094
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanAdiwerna
Kodhe laladan
administrasi
33.28.11.2007

Témbok Lor iku désa ing Kacamatan Adiwerna, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)