Pedheslohor, Adiwerna, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pedheslohor
Désa
Pedheslohor kapernah ing Kabupatèn Tegal
Pedheslohor
Pedheslohor
Pedheslohor kapernah ing Jawa Tengah
Pedheslohor
Pedheslohor
Pedheslohor kapernah ing Indonésia
Pedheslohor
Pedheslohor
Koordhinat: 6°56′24″S 109°04′57″E / 6.94011°S 109.08242°E / -6.94011; 109.08242Koordhinat: 6°56′24″S 109°04′57″E / 6.94011°S 109.08242°E / -6.94011; 109.08242
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanAdiwerna
Kodhe laladan
administrasi
33.28.11.2001

Pedheslohor iku désa ing Kacamatan Adiwerna, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)