Témbok Kidul, Adiwerna, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Témbok Kidul
Désa
Témbok Kidul kapernah ing Kabupatèn Tegal
Témbok Kidul
Témbok Kidul
Témbok Kidul kapernah ing Jawa Tengah
Témbok Kidul
Témbok Kidul
Témbok Kidul kapernah ing Indonésia
Témbok Kidul
Témbok Kidul
Koordhinat: 6°57′08″S 109°08′01″E / 6.95235°S 109.13361°E / -6.95235; 109.13361Koordhinat: 6°57′08″S 109°08′01″E / 6.95235°S 109.13361°E / -6.95235; 109.13361
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanAdiwerna
Kodhe laladan
administrasi
33.28.11.2008

Témbok Kidul iku désa ing Kacamatan Adiwerna, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)