Sumberagung, Banjareja, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sumberagung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanBanjareja
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sumberagung iku désa ing Kacamatan Banjareja, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki dunungé ana ing dalan antara Blora-Banjarejo ing km 6.

Wates-watesing désa: Lor: Désa Sendangwungu Lor wétan: Désa Gedong sari Kulon: Désa Balongrejo Kidul Kulon Désa Mojowetan Kidul: Désa Sidomulyo Wétan: Désa Kelopoduwur.

Ing Désa Sumberagung ana 6 dhukuh ya iku Temboro, Ngablak, Kedawung, Gempol, Sumberjo lan Beringin.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]