Stephen Ward

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stephen Ward
Stephen Ward - Ireland debut.jpg
Ward main kanggo timnas Republik Irlandia ing taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Stephen Robert Ward[1]
Tanggal lair (1985-08-20) 20 Agustus 1985 (umur 35)[2]
Papan lair Dublin, Republik Irlandia
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[3]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 3
Karir nom
Home Farm
Portmarnock
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2007 Bohemians 74 (11)
2007–2014 Wolverhampton Wanderers 222 (9)
2013–2014Brighton & Hove Albion (nyileh) 44 (4)
2014–2019 Burnley 101 (3)
2019–2020 Stoke City 15 (0)
2020– Ipswich Town 30 (0)
Tim nasional
2003–2004 Republik Irlandia U-19 5 (3)
2005–2008 Republik Irlandia U-21 13 (4)
2007 Republik Irlandia B 1 (0)
2011–2018 Republik Irlandia 50 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:52, 24 April 2021 (UTC).


Stephen Robert Ward (lair 20 Agustus 1985) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Bek kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 2 February 2018. Dibukak ing 10 February 2018.
  2. Hugman, Barry J. (ed) (2008). The PFA Footballers' Who's Who 2008–09. Mainstream. ISBN 978-1-84596-324-8.CS1 maint: extra text: authors list (link)
  3. The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream Publishing. p. 429. Cithakan:ASIN.