Menyang kontèn

Srikayangan, Sentolo, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Srikayangan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSrikayangan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Kulon Progo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°53′36″S 110°13′17″E / 7.89327°S 110.22152°E / -7.89327; 110.22152Koordhinat: 7°53′36″S 110°13′17″E / 7.89327°S 110.22152°E / -7.89327; 110.22152
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanSentolo
Kodhe laladan
administrasi
34.01.06.2002

Srikayangan iku désa ing Kacamatan Sentolo, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1] Masarakaté akèh kang dadi petani, ora gumunaké jalaran désa Srikayangan duwèni wewengkon kang jembar. Wewengkone arupa punthuk, sawah, lan pategalan.

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.