Menyang kontèn

Demangreja, Sentolo, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Demangreja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDemangrejo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Kulon Progo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°53′16″S 110°12′01″E / 7.88777°S 110.20017°E / -7.88777; 110.20017Koordhinat: 7°53′16″S 110°12′01″E / 7.88777°S 110.20017°E / -7.88777; 110.20017
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanSentolo
Kodhe laladan
administrasi
34.01.06.2001

Demangreja iku désa ing Kacamatan Sentolo, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.