Menyang kontèn

Soka, Panaraga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Soka
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSooko
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°55′05″S 111°39′21″E / 7.91797°S 111.65592°E / -7.91797; 111.65592Koordhinat: 7°55′05″S 111°39′21″E / 7.91797°S 111.65592°E / -7.91797; 111.65592
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPanaraga
Kodhe laladan
administrasi
35.02.06

Soka iku kacamatan ing Kabupatèn Panaraga.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.