Ngebel, Panaraga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngebel
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgebel
Ngebel kapernah ing Jawa Wétan
Ngebel
Ngebel
Ngebel kapernah ing Indonésia
Ngebel
Ngebel
Koordhinat: 7°48′09″S 111°38′43″E / 7.80245°S 111.64518°E / -7.80245; 111.64518Koordhinat: 7°48′09″S 111°38′43″E / 7.80245°S 111.64518°E / -7.80245; 111.64518
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPanaraga
Kodhe laladan
administrasi
35.02.19
Telaga Ngebel ya iku sesawangan ingkang éndah.

Ngebel iku kacamatan ing Kabupatèn Panaraga.[1]

Ngebel gadhah sesawangan ingkang éndah salah satunggaling punika Telaga Ngebel.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)