Menyang kontèn

Badhegan, Panaraga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Badhegan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBadegan
Badhegan kapernah ing Jawa Wétan
Badhegan
Badhegan
Badhegan kapernah ing Indonesia
Badhegan
Badhegan
Koordhinat: 7°53′56″S 111°19′11″E / 7.89879°S 111.31961°E / -7.89879; 111.31961Koordhinat: 7°53′56″S 111°19′11″E / 7.89879°S 111.31961°E / -7.89879; 111.31961
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPanaraga
Kodhe laladan
administrasi
35.02.13

Badhegan iku kacamatan ing Kabupatèn Panaraga.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.