Menyang kontèn

Pulung, Panaraga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pulung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPulung
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°51′51″S 111°37′50″E / 7.86426°S 111.63067°E / -7.86426; 111.63067Koordhinat: 7°51′51″S 111°37′50″E / 7.86426°S 111.63067°E / -7.86426; 111.63067
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPanaraga
Kodhe laladan
administrasi
35.02.07

Pulung iku kacamatan ing Kabupatèn Panaraga.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.