Menyang kontèn

Pudhak, Panaraga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pudhak
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPudak
Pudhak kapernah ing Jawa Wétan
Pudhak
Pudhak
Pudhak kapernah ing Indonesia
Pudhak
Pudhak
Koordhinat: 7°51′35″S 111°44′11″E / 7.85984°S 111.73644°E / -7.85984; 111.73644Koordhinat: 7°51′35″S 111°44′11″E / 7.85984°S 111.73644°E / -7.85984; 111.73644
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPanaraga
Kodhe laladan
administrasi
35.02.21

Pudhak iku kacamatan ing Kabupatèn Panaraga.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.