Sindangwangi, Bantarkawung, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sindhangwangi
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanBantarkawung
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sindhangwangi (cara Indonésia: Sindangwangi) iku désa ing Kacamatan Bantarkawung, Kabupatèn Brebes, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]