Sendhangmulya, Gunem, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sendhangmulya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanGunem
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Sendhangmulya (panulisan sajeroning basa Indonésia Sendangmulyo) iku salah sawijining désa ing kacamatan Gunem, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.