Selidah TV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Selidah TV
JaringanB-Channel (wiwit 15 Maret 2014)
SloganBerani Béda
Sing duwéMedia Nusantara Citra
Kantor pusatBone, Indonesia
Kasumadyan
Siaran terestrial
Bone57 UHF

Selidah TV ya iku stasiun TV swasta kang ngudhara ing Sulawesi Kidul. Stasiun Selidah TV bisa dipréksani ing channel 57 UHF.

Acara saat ini[besut | besut sumber]

  • Trekker
  • Cahaya Ilahi
  • Semangat Hidup
  • Sang Juara
  • Karena Aku Wanita
  • Loliipop
  • Artmosfer
  • Indonesia Banget
  • Music Box
  • Musiclicious
  • Masa Sich
  • Ladies Nite
  • Late Nite Show
  • Cuap-Cuap
  • Sport Zone
  • Bincang Bola
  • PopCorn
  • Enjoying Everyday Life
  • Hawaii Five-O
  • CSI Vegas
  • The X-Factor
  • Kabare Kabupatèn Bone (segera)
  • Panorama Kabupatèn Tana Toraja (Program lokal Selidah TV) (segera)
  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia