Sampih, Susukan Lebak, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sampih
Désa
Sampih kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sampih
Sampih
Sampih kapernah ing Jawa Kulon
Sampih
Sampih
Sampih kapernah ing Indonésia
Sampih
Sampih
Koordhinat: 6°51′22″S 108°36′35″E / 6.85607°S 108.60964°E / -6.85607; 108.60964Koordhinat: 6°51′22″S 108°36′35″E / 6.85607°S 108.60964°E / -6.85607; 108.60964
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSusukan Lebak
Kodhe laladan
administrasi
32.09.08.2006

Sampih iku désa ing Kacamatan Susukan Lebak, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)