Menyang kontèn

Curug Wétan, Susukan Lebak, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Curug Wétan
Désa
Curug Wétan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Curug Wétan
Curug Wétan
Curug Wétan kapernah ing Jawa Kulon
Curug Wétan
Curug Wétan
Curug Wétan kapernah ing Indonesia
Curug Wétan
Curug Wétan
Koordhinat: 6°51′23″S 108°39′37″E / 6.85634°S 108.66024°E / -6.85634; 108.66024Koordhinat: 6°51′23″S 108°39′37″E / 6.85634°S 108.66024°E / -6.85634; 108.66024
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSusukan Lebak
Kodhe laladan
administrasi
32.09.08.2011

Curug Wétan iku désa ing Kacamatan Susukan Lebak, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.