Menyang kontèn

Kaligawé Wétan, Susukan Lebak, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaligawé Wétan
Désa
Kaligawé Wétan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kaligawé Wétan
Kaligawé Wétan
Kaligawé Wétan kapernah ing Jawa Kulon
Kaligawé Wétan
Kaligawé Wétan
Kaligawé Wétan kapernah ing Indonesia
Kaligawé Wétan
Kaligawé Wétan
Koordhinat: 6°52′11″S 108°38′05″E / 6.86976°S 108.63463°E / -6.86976; 108.63463Koordhinat: 6°52′11″S 108°38′05″E / 6.86976°S 108.63463°E / -6.86976; 108.63463
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSusukan Lebak
Kodhe laladan
administrasi
32.09.08.2012

Kaligawé Wétan iku désa ing Kacamatan Susukan Lebak, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.