SPSS

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
IBM SPSS
SPSS An IBM Company logo.svg
300px
SPSS v.19 x86 berjalan pada Windows 7 x86
Pangembang IBM Corporation
Rilis pisanan 1968
Versi rilis terbaru 19.0 1 Agustus 2010 (2010-08-01), 2636 dina kepungkur
Sistem operasi Windows, zLinux, Linux / UNIX & Mac
Platform Java
Jenis Analisis statistika, eksplorasi data, analisis data, pangumpulan data
Lisènsi Piramti alus ora bébas
Situs web http://www-01.ibm.com/software/analytics/spss/

SPSS iku program komputer sing dianggo analisis statistika. Wiwit tanggal 28 Juli 2009, SPSS sinebut PASW (Predictive Analytics SoftWare), amarga parusahan iki wis dituku déning parusahan IBM kanthi rega US$1,2 miliar. [1]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]