STATISTICA

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Béda saka Statistika.
STATISTICA
Pangembang StatSoft
Versi rilis terbaru 9.0 (32-/64-bit) / 2009
Sistem operasi Windows
Jenis Analisis numerik
Lisènsi Proprietary software
Situs web www.statsoft.com

STATISTICA iku program komputer kanggo analisis statistika sing dikembangaké déning parusahan StatSoft. Piranti alus iki dirancang kanggo kaperluan manéka bidang kanthi kategori:

  • Enterprise
  • Multiuser mawa basis wèb
  • Desktop Single users.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=STATISTICA&oldid=833240"