STATISTICA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
STATISTICA
PangembangStatSoft
Versi rilis terbaru9.0 (32-/64-bit) / 2009
Sistem operasiWindows
JenisAnalisis numerik
LisènsiProprietary software
Situs webwww.statsoft.com

STATISTICA iku program komputer kanggo analisis statistika sing dikembangaké déning parusahan StatSoft. Piranti alus iki dirancang kanggo kaperluan manéka babagan kanthi kategori:

  • Enterprise
  • Multiuser mawa basis wèb
  • Desktop Single users.

Pranala njaba[besut | besut sumber]