StatXact

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

StatXact iku sawijining program komputer piranti alus statistika kanggo analisis statistika. Program iki ngétung sacara èksak p-values lan confidence interval tumrap contingency table lan non-parametric procedures. Piranti alus iki dipasaraké déning Cytel Inc.

Rujukan[sunting | Owah sumber]

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Cithakan:Statistika-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=StatXact&oldid=839892"