StatXact

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

StatXact iku sawijining program komputer piranti alus statistika kanggo analisis statistika. Program iki ngétung sacara èksak p-values lan confidence interval tumrap contingency table lan non-parametric procedures. Piranti alus iki dipasaraké déning Cytel Inc.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Statistika-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=StatXact&oldid=839892"