PSPP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
PSPP
PangembangProyèk GNU
Versi rilis terbaru1.6.2[1] Edit this on Wikidata / 1 Juli 2022
Basa pamrogramanC
Sistem operasiCross-platform
JenisStatistika
LisènsiGNU General Public License
Situs webhttp://www.gnu.org/software/pspp/

PSPP iku program komputer domain publik GNU kanggo analisis statistika sing nggantekake SPSS.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


  1. "pspp-1.6.2 released" (ing basa Inggris). 1 Juli 2022. Dibukak ing 2 Juli 2022.