PSPP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
PSPP
Pangembang Proyèk GNU
Versi rilis terbaru 0.6.1 / 10 Oktober 2008 (2008-10-10), 2981 dina kepungkur
Basa pamrograman C
Sistem operasi Cross-platform
Jenis Statistika
Lisènsi GNU General Public License
Situs web http://www.gnu.org/software/pspp/

PSPP iku program komputer domain publik GNU kanggo analisis statistika sing nggantekake SPSS.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=PSPP&oldid=1000433"