DAP (software)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
DAP
PangembangGNU Project
Rilis pisanan2001
Versi rilis terbaru3.7 / 18 Fèbruari 2008 (2008-02-18), 4667 dina kepungkur
Basa pamrogramanC
Sistem operasiCross-platform
JenisStatistical Analysis
LisènsiGNU General Public License
Situs webhttp://www.gnu.org/software/dap

Dap iku siji program komputerpiranri alus statistika lan grafik, kanggo manajemen data, analisis, lan visualissi grafis sig lumrahé dibutuhaké sajeroning praktèk konsultasi statistika. Dap digawé kanggo ngganti SAS.

Fitur[besut | besut sumber]

Dap iku program sing bisa dianggo nguji means lan percentiles, analisis korélasi, ANOVA, categorical analysis, linear and logistic analisis régrèsi lan statistika non paramètrik.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:GNU


Cithakan:Statistika-stub