Menyang kontèn

Sélapura, Batuwarna, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sélapura
Kalurahan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Wonogiri Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°59′54″S 110°59′00″E / 7.9984101°S 110.9834489°E / -7.9984101; 110.9834489Koordhinat: 7°59′54″S 110°59′00″E / 7.9984101°S 110.9834489°E / -7.9984101; 110.9834489
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanBatuwarna
Kodhe laladan
administrasi
33.12.04.1008

Sélapura iku kalurahan ing Kacamatan Batuwarna, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.