Kudhi, Batuwarna, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kudhi
Désa
Kudhi kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Kudhi
Kudhi
Kudhi kapernah ing Jawa Tengah
Kudhi
Kudhi
Kudhi kapernah ing Indonésia
Kudhi
Kudhi
Koordhinat: 7°57′45″S 111°01′41″E / 7.9626304°S 111.0281571°E / -7.9626304; 111.0281571Koordhinat: 7°57′45″S 111°01′41″E / 7.9626304°S 111.0281571°E / -7.9626304; 111.0281571
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanBatuwarna
Kodhe laladan
administrasi
33.12.04.2007

Kudhi iku désa ing Kacamatan Batuwarna, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)