Sendhangsari, Batuwarna, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sendhangsari
Désa
Sendhangsari kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sendhangsari
Sendhangsari
Sendhangsari kapernah ing Jawa Tengah
Sendhangsari
Sendhangsari
Sendhangsari kapernah ing Indonésia
Sendhangsari
Sendhangsari
Koordhinat: 8°00′55″S 111°00′16″E / 8.0153091°S 111.0043126°E / -8.0153091; 111.0043126Koordhinat: 8°00′55″S 111°00′16″E / 8.0153091°S 111.0043126°E / -8.0153091; 111.0043126
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanBatuwarna
Kodhe laladan
administrasi
33.12.04.2001

Sendhangsari iku désa ing Kacamatan Batuwarna, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)